Przyłącz się do Jedej z Wiosek i Stań się najlepszym Shinobi...
dobra dziroubu KYUUBI RASENGAN!!!!! mniaaaaa
Nie dam zabic moich funfli
Pieczęć Ptaka (Activate)
Byakugan lv.2
kage bunshin no jutsu !!! hmm jiroubu to twoj konjec U-ZU-MA-KI- NARUTO RENDAN - ENDAN - ENDAN -ENDAN !!!
Hakke Rokjuu Yonshou!!!
2 palms
4 palms
8 palms
16 palms
32 palms
64 palms
jyuken
jirobu ded
Widze kidoumaru .Zajme sie nim idzcie dalej
dobra lecimy kage bunshin no jutsu powodzenia woody
Pawex goń sakona on ma saske
Dla ciebie ming tayuya uwazaj na jej gen kk?
dobra ide powodzenia po raz drugi wybrales najsilniejszego chociaz kimmimaru czeka na nas
a więc tak sakon uzyl jutsu oddzielenia i zrobilem kage bunshiny przy czym stworzylem 3 klony 2 klony ladowaly rasengana i jeden mi mialem jednego rasengana i klony takze stracilem dosyc duzo czakry lecz trafilem oby dwoch mieli po polowie hp lecz ja zrobilem wiecej klonow oni zas poloczyli sie i uaktywnili cursed seal 1 po pewnym czasie zostalo polowe klonow uaktywnil cursed seal 2 i stracil 25 hp ja zrobilem kyuubiego level 2 i zrobilem rasengana bylem naprawde zmeczony i stracilem polowe hp zdazyl mnie drasnac i zadal powazne obrazenia ale od czego sa zwoje leczenia xD
Ostatnio edytowany przez PawexPL (2009-04-25 19:49:36)
Uzywam Cursed Seal lvl.1 Heaven oraz uaktywniam sharingana. Podbiegam z zaskoczenia i robie shishi rendan. Tayuya przyzywa 3 pomocników lecz wyczuwam ich ruchy swoim sharinganem.. Oh no zostałem ranny to przez tą pieśń. Postanawiam sie ukryć i wymiślić jakiś plan.. Po długich namysłach postanawiam zawiązać ją na linki i użyc Katon Goukakyuu no jutsu. Tayuya gnije w płomeniach a ja znalazłem coś dziwnego w jej kieszeni.
Kidoumaru strzela we mnie pajęczyną,shit trafił mnie. Jestem przybity do dzewa (zal.pl ja hokage i taki blad popelnilem) .Uaktywniam Byakugan lv.2.Kidoumaru strzela we mnie swoim językiem .W ostatniej chwili zerwalem sie z pajeczyny i wskoczylem na jego twardy jak sakala jezyk ktory leci w moja strone.Podbiegłem
Hakke RokjuuYonshou!!!!!
2
4
8
16
32
64
128
Uaktywnił cs 2 zal.pl pomyslalem i po krótkiej chwili zgromadziłem chakre w prawej ręce po czym wyciągnołem kunaia z karta z kabury.Rzucilem w kidomaru z niezauwazalna szybkoscia .Trafilo go ,to byl jego koniec ,jego cs 2 dezaktywowalo sie ...
kk Sasuke zwiewa ale przed nami stanol kimimaru.do walki shinobi!!!!