Przyłącz się do Jedej z Wiosek i Stań się najlepszym Shinobi...
Złap Bandyte Z klanu Czerwno krwistych:
Nagroda : (Czym ciekawszą napiszesz historyjke tym więcej yen dostaniesz)
-Lekka Katana
-15 Postów
Dzisiaj wraz z Woodym Hyuuga, PawexemPeL w jaskinii zostalismy zaatakowani przez bandyte z czerwono krwistych. Na początku Woody uaktwynił byakugana lv2. Pawex włączył kage bunshiny i zrobił naruto rendan na bosika .Potem ja dobiłem ich z chidori oczywiście ronczkje. i PANI O
Pewnego dnia zobaczyłem że CzerwonoKrwisci ,krążą wokół wioski. Nie mogłem pozwolic by któryś z nich zaatakował bezbronnych cywili ,czy studebtów akademii.Ruszyłem do ich kryjówki,napoczątku chciałęm rozwiązac sprawe pokojowo.Lecz jeden z Bandytów rzucił we mnie kunaiem. Odskoczyłem na czas.
Uaktywniłem Byakugan lv.2 zrobiłem Hakkeshou Dai Kaiten ,co rozbroiło wszystkich bandytów. Mam Nadzieje ze nie beda juz tu się szlajac.
Szedłem sobie przez konohe aż tu nagle jakiś genin zawiadomił mnie że hokage mnie wzywa i że mam się u niego zgłosić natychmiastowo więc udałem się do niego powiedział mi że mam z nim wyruszyć na misję więc ułożyliśmy taktyke , wzięliśmy mapę i byliśmy już w tym miejscu aż nagle zza krzaka wyskoczyl nam oto bandyta , ja jako chunin odrazu uaktywnilem kyuubiego i przy okazji zrobilem kage bunshin a potem jak juz klony z kyuubim były przygotowane to hokage zrobił kaitena (bandyta bezmyśle w kaitena weszedł) odrazu podeszedl chcial zadac cios woodiemu lecz on swym doojutsu (byuakugan level 2)uniknął ciosu i zrobił jutsu o nazwie : hakke kuushou ja podbiegłem do niego i zadałem mu moooocne obrażenia z rasengana (oczywiście kyuubi rasengana)i tak się skończyła walka przeciwko bandycie a mną i hokage WoodyHyuuga
Ming:
Nagroda 879 yen
-Lekka Katana
-15 Postów
Woody
Nagroda 880 yen
-Lekka Katana
-15 Postów
aaaaa
No no niezle
Nagroda : 990
-Lekka Katana
-15 Postów
Właśnie poszedłem do innej wioski aby popić sake. Ale po drodze zobaczyłem bandytę który zmierzał w stronę konohy, zobaczywszy moją opaskę zaatakował mnie szybko użyłem genjutsu ale przeciwnik szybko sobie z nim poradził. Zaskoczył mnie i uderzył, psując sobie sytuacje bo już zrobiłem pieczęcie od katona Housenki i użyłem tego jutsu. Nazajutrz bandytę zjadł wielki pies, aja wreścię wypiłem wymarzony napój.
Hmm jak na Nowego w Wiosce to niezle młody itachi xD na przyszlosc wybieraj slabsze misje ok?
320 yen
-Lekka Katana
-15 Postów